Automatiske produktionsanlæg

Automatiske produktionsanlæg

Hos TBK Engineering kan vi hjælpe med konstruktion af forskellige automatiske produktionsanlæg. Vi har ekspertviden indenfor maskinkonstruktion og optimering.

Vi tilbyder

Hos TBK Engineering har vi erfaring med:

  • Kædebaseret stepmaskine
  • Kontinuerlig kørende maskine
  • Rundbordsmaskine
  • Kombineret maskine

Kædebaseret stepmaskine

Den kædebaserede stepmaskine er baseret på en bærende foliebane. Her kan der være processer undervejs som f.eks. svejsning og stans. Afslutningsvis pakkes produkterne. Produktionshastigheden er i området af 25 til 30 step pr. minut.

Kontinuerlig kørende maskine

Den kontinuerlige maskine har også en bærende foliebane, typisk i bredder af 200-450mm. Her køres der med konstant hastighed, der normalt er på 5 til 15 meter pr minut. Der udføres forskellige med ekstruderende og roterende processer der udfører laminering, stansning og håndteringsprocesser.

Rundbordsmaskine

Rundbordsmaskinen er en taktmaskine, der takter frem til hver værkstøjsposition. Processerne er her termisk formning, svejsning og stansning. Det foregår med en hastighed i området 10-30 takter pr. minut.

Kombineret maskine

En kombineret maskine er en kombination af ovenstående med fleksibel fremtræk. Her kan man danne kø og opløse køen igen, så arbejdet bliver fleksibelt.

CE-mærkning og dokumentation

Alt vores arbejde er med den nødvendige dokumentation. Vi sørger altid for, at vores maskiner kan CE-mærkes, og vi har ligeledes mulighed for at deltage i eller være rådgivende omkring FAT og SAT.

Kontakt

Har du spørgsmål, eller ved du f.eks. ikke hvilken maskine, der er optimal for jer, kan du kontakte
os på telefonnummer: 25 22 21 01 eller mail: info@tbk-e.dk.